Proef mee!

Dineren in de wijngaard

In wijngaard Aan de Breede Beek wordt een speciaal 5-gangenmenu geserveerd door culinarist Ruud Jansen. Sfeer, gezelligheid en exclusiviteit garanderen een uniek evenement. Kaarten verkrijgbaar vanaf €70,- per deelnemer, exclusief drank.

Na bevestiging van uw aanmelding en betaling ontvangt u de entreebewijzen. Maximaal aantal deelnemers 150.
VOLGEBOEKT.

Met Proef de Herfst wordt geld ingezameld voor twee goede doelen. Tijdens het diner kunt u aangeven welk doel u wilt steunen met uw deelname aan Proef de Herfst.

Download de flyer 2018 (PDF)

Donderdagavond 17 oktober

Dit jaar wordt Proef de Herfst georganiseerd in wijngaard Aan de Breede Beek. Sfeer, gezelligheid en exclusiviteit garanderen een uniek evenement.

Het diner vind plaats onder een overkapping. Om extra ruimte te creëren zal er een stretchtent bij geplaatst worden.

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!

Programma donderdag 17 oktober

17.30 uur – Ontvangst met welkomstdrankje
18.45 uur – Opening
19.00 uur – 5-gangendiner met veiling
22.30 uur – afsluiting
23.00 uur – einde
Kledingvoorschrift: vrij
Entreekaart per stuk: €70,-

Hier aanmelden

Goede doelen

Twee doelen

.

Sponsors

Proefnijkerk biedt verschillende sponsorpakketten aan. Voor gedetailleerde informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inschrijven voor het diner is niet meer mogelijk!

Lionsclub Nijkerk ondersteunt de goede doelen:

De mooiste verlicht
De Herinneringslantaarn op ‘De mooiste -toren- verlicht’ blijft vanaf één uur ’s nachts branden zodat de herinnering aan een dierbare nabestaande levend wordt gehouden.

Het Alzheimercafe Nijkerk wil graag een breed publiek kennis laten maken met de productie ‘Dag Mama’.
Een theater productie/college die laat ervaren wat dementie met alle betrokkenen doet en hoe zij hiermee om kunnen gaan.

Hoofdsponsors:

Materiaalsponsors:

"Donderdag 17 oktober 2019 proeft u de lekkernijen van de herfst."

"Een 5-gangen menu geserveerd door Ruud Jansen voor €70,- per persoon."

"Sfeer, gezelligheid en exclusiviteit garanderen een uniek evenement."

Algemene Voorwaarden

1 Deelname aan Proefnijkerk.nl geschiedt geheel op eigen risico. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor diefstal, schade of persoonlijk letsel.
2 Betaling dient vooraf plaats te vinden. Dit kan na ontvangst faktuur per bankoverschrijving of via een éénmalige machtiging. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een toegangsbewijs.
3 Het opgegeven e-mail adres mag voor toekomstige (e-)mailings gebruikt worden. U ontvangt geen nieuwsbrieven.
4 Een diner inclusief welkomstdrankje kost €70,- per persoon exclusief drank. Drankjes kunnen op de avond zelf voldaan worden.
5 Zonder uw toegangsbewijs kunt U niet deelnemen aan Proefnijkerk.nl.
6 Bij deelname dienen de richtlijnen en instructies van de organisatie gevolgd te worden.
7 Voor alle niet genoemde voorwaarden is het huishoudelijk reglement van de organisatie Nijkerk van toepassing.
8 De organisatie behoudt zich het recht voor eventuele wijzigingen door te voeren. Type- en zetfouten voorbehouden.
9 De organisatie behoudt zich het recht voor dit evenement voortijdig te annuleren bij onvoldoende deelname, extreme weersverwachtingen en bij calamiteiten.
10 Bij inschrijving geeft u toestemming dat wij foto’s en video-opnames maken voor publiciteit en op social media!

Inschrijven niet meer mogelijk! VOL

Ja, ik proef mee!

17 oktober ad € 70,- pp.

.

Proef de Herfst is een activiteit van Lionsclub Nijkerk. Lionsclub Nijkerk behoudt zich het recht voor wijzigingen door te voeren in het programma en de samenstelling.