Lions en goed doel

Lionsclub Nijkerk ondersteunt in 2021 de goede doelen:

Stichting Indira Nepal zet zich in om 2 opvanghuizen in Nepal te ondersteunen. De stichting wordt gerund door Nijkerkse vrijwilligers. Door verschillende acties op te zetten zamelen ze geld in om ervoor te zorgen dat de kinderen o.a. voldoende voedsel en kleding hebben en Engelstalig onderwijs krijgen. Elke euro wordt gevolgd omdat er vrijwel dagelijks contact is met de leiding. Indira Nepal verzorgt ook vrijwilligersreizen naar Nepal zodat (klus)projecten worden gerealiseerd.

Hospice Nijkerk e.o. biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen vanaf 18 jaar, met een levensverwachting van korter dan drie maanden. In die laatste levensfase biedt het hospice een rustige, respectvolle zorgomgeving in een huiselijke sfeer. Alles is gericht op comfort en aandacht; zowel voor de gasten als voor hun naasten. Hun wensen en behoeften staan centraal. Er wordt 24 uur per dag professionele zorg geboden.