Algemene Voorwaarden

1 Deelname aan Proefnijkerk.nl geschiedt geheel op eigen risico. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor diefstal, schade of persoonlijk letsel.
2 Betaling dient vooraf plaats te vinden. Dit kan na ontvangst faktuur per bankoverschrijving of via een éénmalige machtiging. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een toegangsbewijs.
3 Het opgegeven e-mail adres mag voor toekomstige (e-)mailings gebruikt worden. U ontvangt geen nieuwsbrieven.
4 Een diner inclusief welkomstdrankje kost €70,- per persoon exclusief drank. Drankjes kunnen op de avond zelf voldaan worden.
5 Zonder uw toegangsbewijs kunt U niet deelnemen aan Proefnijkerk.nl.
6 Bij deelname dienen de richtlijnen en instructies van de organisatie gevolgd te worden.
7 Voor alle niet genoemde voorwaarden is het huishoudelijk reglement van de organisatie Nijkerk van toepassing.
8 De organisatie behoudt zich het recht voor eventuele wijzigingen door te voeren. Type- en zetfouten voorbehouden.
9 De organisatie behoudt zich het recht voor dit evenement voortijdig te annuleren bij onvoldoende deelname, extreme weersverwachtingen en bij calamiteiten.
10 Bij inschrijving geeft u toestemming dat wij foto’s en video-opnames maken voor publiciteit en op social media!